Gönül Davet 15.Yaşını Kutlayan Evlilik Dünyası’nın Bu Yılki Konsepti “MODERN ZAMAN GELİNLERİ” Dahilinde Yerini Alıyor

2017 Evlilik Fuarı

Evlenecek çiftleri en yeni trendlerle buluşturmayı hedefleyen fuarın bu yılki konsepti Modern Zaman Gelinleri… 2017 yılında gelin ve damatlar daha modern ve kişiselleştirilmiş detaylarla düğün organizasyonlarında farklılık yaratacak. Düğünler alternatif mekanlarda, daha samimi, abartıdan uzak, doğal ve eğlenceli olacak. Yeni sezonda gerçekçilikten uzaklaşmayan, minimalist, sade ama iddialı detaylar,  gelinlikten davetiyeye, gelin çiçeğinden damatlığa, masa süslemesinden ilk dans müziğine kadar düğün organizasyonlarına hakim olacak.

2017 de gelin ve damat adayları için tarihi mekanlarda modern çizgileri kullanmak, kontrast detaylarla davetlileri şaşırtmak, gelinlik ve damatlığa sevdiğiniz bir detayı kendinizden eklemek modern evliliğin ana referansları olacak. Başkaları ne ister veya ne derler klişesinden çıkıp “biz ne istiyoruz” söylemi ise modern gelinlerin yeni manifestosu.

8 bin 500 metrekare kapalı alanda, 120 katılımcıyla gerçekleştirilen fuar, sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da sektördeki en büyük evlilik fuarı. Bu anlamda Türkiye’nin 4 bir yanından gelecek ziyaretçiler, fuarda sektörün tüm yeniliklerini 3 gün boyunca bir arada görüp, fikir alıp, değerlendirme ve karşılaştırma yapma olanağını bulacaklar.

Açılış defilesi,  Seren Moda’nın SS/17 gelinlik koleksiyonu ile 03 Şubat saat 13:00’de Özge Ulusoy’un baş mankenliğinde gerçekleştirilecek.

Gönül Davet olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da fuarda yerimizi alıyoruz.

2017 EVLİLİK FUARI ALANINA ULAŞIM


Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu
Adres: Harbiye / İSTANBUL (Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu Karşısı)

Belediyeye ait, yerel ya da uluslararası taşıtlara kolay erişimini sağlayacak şekilde, şehrin ticaret ve kültür merkezinde konumlanmıştır.

Atatürk Havalimanı'na 23km (Taksi ile 30 dakika)
Sirkeci tren istasyonuna 5km
Taksim-Şişli hattı üzerindeki Harbiye otobüs durağına 100m
Taksim metro istasyonuna 500m

Ulaşım Krokisi





FUARA ÜCRETSİZ KATILIM İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İŞLEM YAPABİLİRSİNİZ

http://www.evlilikfuari.com/Home/Davetiye