Türkiye'nin En Büyük Evlilik Fuarı Ziyaret Etmek İçin Davetiyenizi Şimdiden Alın

3 - 5 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda 15. 'si düzenlenecek olan Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’nı ziyaret etmek için erken davranın.

Evlilik Dünyası 2017 evlenecek çiftlere yol göstermeye devam edecek.  

Her yıl Türkiye’de 600 bin çift evlenir, bu evliliklerin yaklaşık 100 bin'i İstanbul'da gerçekleşir. Bu fuar 50 bin'e yakın çiftin düğün ve ev hazırlığı sürecinde alış veriş yaptığı noktadır.

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Salonlarında 3 - 5 Şubat  2017 tarihleri arasında Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı 15. kez gerçekleşecek.

Bu güne kadar 450.000’den fazla çifte evlilik sürecinde rehberlik eden Evlilik Dünyası, gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekânından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcileri bir araya getirerek 15. kez ziyaretçisine güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkânı sunacak. Sadece düğün gününe yönelik firmaları değil, ev hazırlığı sürecinde ihtiyaç duyulabilecek ürün gruplarıyla yeni firmaları da ziyaretçiyle buluşturan fuar, 2017 yılında da zengin ürün ve  hizmet yelpazesiyle evlenecek çiftlerin hizmetinde olacak.

 

2017 EVLİLİK FUARI ONLINE DAVETİYE

Davetiyenizi hemen şimdi almak için bu linki tıklayınız...